Verkkosivujen Suunnitteluohjelma | Verkkosivujen Suunnittelu Hinta | sivua.fi

Verkkosivujen Suunnitteluohjelma : Sivua.fi oma digitaalinen käyntikortti nettisivuna edullisesti. Saat myös verkkokaupan ja laskutusohjelman helposti käyttöön osana kokonaisuutta.


ALOITA

Autamme Nousevia Yritysten Omistajia Kehittämään Alustan, Joka Voi Yhdenmukaistaa Heidän Liiketoimintavaatimuksensa Ja Hoitaa Liiketoimintaa Sujuvasti.


Kuinka Voit Hallita Yritystäsi Verkossa?

SaaS: Lla On Monia Etuja, Joita Ei Pidä Aliarvioida.

Sivua.Fi Auttaa Kaikkia Potentiaalisia Toimialoja, Ml. Kirjanpito, Pankki, Asiakaspalvelu, Rakentaminen, Viihde, Terveysteknologia Ja Myyntituki.

Lue Lisää Meistä


Helppo integrointi nykyiseen järjestelmään

SaaS-alusta integroituu helposti olemassa oleviin liiketoimintajärjestelmiin ja auttaa sinua tottua. Tiimimme auttaa sinua käyttämään koko järjestelmää.


Yhteensopivuus kaikissa laitteissa

Nämä sovellukset ovat yhteensopivia kaikkien laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa.
Tämä on tärkeä tekijä orgaanisen hakukonäkyvyyden kannalta, ja käyttäjät voivat käyttää sovellustasi helposti missä ja milloin tahansa.


Turvallisuus

SaaS pyrkii suojaamaan käyttäjätietoja. Olemme erittäin tarkkoja asiakkaillemme jakamiemme tietojen suhteen. Siksi turvallisuus on etusijalla.


Budjetti

SaaS voi tuottaa kannattavia kustannussäästöjä, koska se toimii tyypillisesti monen käyttäjän tai keskitetyssä ympäristössä. Ohjelmistolisenssien laitteet ja kustannukset ovat alhaiset verrattuna perinteiseen malliin.


Automaattiset päivitykset

Teknologinen kehitys kiihtyy nopeasti. Joten on tärkeää pitää sovelluksesi ajan tasalla. SaaS-sovellukset päivittyvät automaattisesti. Älä huoli ohjelmistojen uudelleenasennuksen aiheuttamista seisokkeista.


Skaalautuvuus

Koska sovellus on pilvipohjainen, skaalautuvuus on paljon helpompaa. Aiotko kasvattaa yritystäsi? Mukautamme tilauspakettisi kanssasi ilman erillistä tilausta, jotta sinä voit keskittyä omaan osaamiseesi.


Saatavuus

Lisensoidun ohjelmiston käyttöä voidaan rajoittaa. SaaS-palvelua voidaan käyttää millä tahansa laitteella, jolla on aktiivinen Internet-yhteys.